Schooldirecties maximaal ontlasten van logistieke zorgen. Dat is elke dag opnieuw de missie van InterOffice. Wij leveren werkelijk alles wat een school nodig heeft om er een succesvol schooljaar van te maken. Met iedere school streven we naar een hecht partnership op lange termijn, gefundeerd op correcte wederzijde verwachtingen en een transparante communicatie.

Waarom werken scholen graag samen met InterOffice?

Een totaalassortiment op maat van scholen

We stemmen ons productassortiment tot in de kleinste details af op de specifieke noden en wensen van scholen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we perfect wat scholen nodig hebben. 

Ons gamma bevat alle schoolbenodigdheden voor leerlingen en leerkrachten om het schooljaar succesvol aan te vatten. Uiteraard hoort daar ook gepersonaliseerde turnkledij bij.

Verder bieden we een brede waaier aan didactisch klasmateriaal aan en hebben we al het nodige om naar hartenlust te knutselen en schilderen.

Tegelijkertijd voorzien we het schoolsecretariaat van de vereiste papierwaren en kantoorartikelen. Het poetsteam kan dan weer rekenen op onze leveringen van kwaliteitsvolle hygiëneproducten en poetsbenodigdheden.

Naast de dagelijkse schoolbenodigdheden en verbruiksproducten zijn we de ideale partner voor de aankoop en levering van schoolbanken, stoelen, tafels en digitale schoolborden. Advies op maat, de juiste kwaliteit én een stipte naservice staan ook bij deze investeringen centraal.

Persoonlijk advies door een vaste contactpersoon

Dankzij onze grote focus op scholen, kennen wij perfect de noden van deze specifieke doelgroep. Daardoor zijn we de ideale partner voor persoonlijk advies bij alle mogelijke vragen.

Scholen zijn bij ons niet louter een klantennummer, maar in de eerste plaats een team van gedreven schoolmedewerkers waarmee we graag persoonlijk samenwerken. Elke school heeft binnen het salesteam van InterOffice een vertrouwd aanspreekpunt.

Bij specifieke vragen schakelen we aanvullend onze productspecialisten in. Elke vraag krijgt op die manier een helder antwoord met bijhorend advies op maat.

Stipte en correcte leveringen

Dankzij onze jarenlange samenwerking met talrijke scholen beseffen wij maar al te goed het belang van stipte en correcte leveringen.

Te laat geleverd betekent een mislukte schoolstart of vervelende problemen in de klas, terwijl het aantal geleverde materialen en benodigdheden perfect moet kloppen volgens het leerlingenaantal.

Je bestelling wordt daarom met de grootste zorg samengesteld vooraleer deze naar de school vertrekt.

Dankzij onze grote stock die we strategisch en dynamisch beheren, staan we garant voor stipte leveringen volgens de afgesproken deadlines.

Uitmuntende naservice

Niets is perfect. Er kan altijd iets mislopen. Een verkeerde bestelling, een technisch defect of een foutje in de levering.

InterOffice staat garant voor een snelle naservice waarbij we ons volledig richten op een snelle oplossing. Zo is het euvel al meestal van de baan vooraleer het echt een probleem wordt.

Deze uitmuntende naservice geldt voor ons volledig productassortiment, inclusief de elektronische materialen zoals digitale schoolborden.

Eenvoudig bestellen via een gepersonaliseerd webplatform

Elke school waarmee we samenwerken krijgt toegang tot een gepersonaliseerd webplatform, zodat bestellen vlot en eenvoudig verloopt.

Voor iedere school verschijnt in het bestelplatform een lijst op maat met alle producten die frequent door de school worden besteld. Zo nemen herhaalbestellingen amper tijd in beslag.

Scholen kunnen binnen ons platform optioneel werken met interne goedkeuringsprocedures, waarbij ‘subbestellers’ (leerkrachten, secretariaatsmedewerkers) bestellingen in het platform voorbereiden.

Deze medewerkers selecteren in ‘hun’ bestellijst het gewenste product en de nodige aantallen. De directie of de aankoopverantwoordelijke superviseert alle bestellingen en geeft de finale goedkeuring om het order vast te leggen.

Wij presenteren je graag persoonlijk (of via videovergadering) onze mogelijkheden.

Maak een afspraak

Via aanbesteding op zoek naar een leverancier? Bezorg ons zeker het bestek en de inventarislijst. Wij werken een overtuigend voorstel uit. 

Bezorg ons alle informatie

Turnkleding

InterOffice ontwerpt en levert gepersonaliseerde turnkleding voor scholen. Leerlingen komen hiermee niet alleen sportief voor de dag, ze zijn een visitekaartje voor de school.

Lees verder

Didactisch materiaal

InterOffice levert didactisch materiaal voor scholen. Om hen gericht te helpen, selecteerden wij de juiste kwaliteitsvolle materialen en verdeelden wij deze in verschillende categorieën.

Lees verder

Ecologische schoolproducten

InterOffice stelde een gamma samen van ecologische producten voor scholen. Deze producten vormen een ecologisch alternatief voor talrijke schoolbenodigdheden.

Lees verder

Schoolbenodigdheden

InterOffice voorziet scholen stipt van alle schoolbenodigdheden die nodig zijn om het klas- en schoolgebeuren in goede banen te leiden. Wij garanderen een totaalaanbod.

Lees verder

Schoolmeubilair

InterOffice is totaalleverancier van schoolmeubilair. Stoelen en klasbanken, tafels voor de refter, bureaus voor leerkrachten, directies en secretariaat,….

Lees verder

Knutselen en schilderen

InterOffice voorziet scholen van alle materialen die nodig zijn om te knutselen en te schilderen in de klas.

Lees verder

Schrijf- en tekengerief

InterOffice stelde een uitgebreid aanbod samen van kleurpotloden, stiften, balpennen, vulpennen,… zodat de specifieke behoeftes van elke school compleet worden ingevuld.

Lees verder

Digitale schoolborden

InterOffice levert en installeert digitale schoolborden. Daarnaast zorgen wij ook voor opleiding en naservice.

Lees verder