InterOffice levert werkelijk alles wat je nodig hebt om een kantoor efficiënt en vlot te laten ‘draaien’. Zo voorzien wij talrijke bedrijven, zorginstellingen en uiteenlopende overheidsorganisaties van kantoorbenodigdheden, kantoormeubilair en hygiëneproducten. Met elke professionele klant streven we naar een hechte samenwerking op lange termijn.

Waarom werken bedrijven, overheden en zorginstellingen graag samen met InterOffice?

One-stop-shop voor bedrijven, overheden en zorginstellingen

Zorgvuldig stellen wij op elk moment een compleet productenassortiment samen op maat van bedrijven, overheden en zorginstellingen.

Dankzij dit aanbod van meer dan 30.000 verschillende artikelen bieden we een one-stop-shop voor alles wat te maken heeft met office en aanverwanten.

Met deze totaalaanpak ontzorgen we onze klanten en kunnen zij zonder tijdverlies alle nodige producten en verbruiksgoederen bestellen.

Allereerst omvat ons gamma kantoorbenodigdheden in de breedste zin van het woord. Naast papier- en schrijfwaren leveren we ook alle kantoormachines, opslag- en archiveringsmaterialen, computerbenodigdheden, verzend- en verpakkingsmaterialen 

Ook voor kantoormeubilair ben je bij ons aan het juiste adres. Bureaus, bureaustoelen, archiefkasten, tafels, stoelen ...

Volledig naar wens personaliseren (borduren, zeefdrukken, bedrukken …) wij alle werkkleding voor industrie, horeca, hotelscholen, bouw …

Deze kledingpijler omvat ook veiligheidskledij - waaronder werkschoenen - en een assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen.

Persoonlijk advies door een gedreven salesteam

Ons ervaren en gedreven salesteam draagt klantenservice hoog in het vaandel. Onze commerciële vertegenwoordigers komen graag persoonlijk langs om onze aanpak en het totaalaanbod te presenteren. Daarnaast beschikken wij over een sterk intern salesteam dat elke klantenvraag vlot en efficiënt opvolgt. Alle klanteninfo is voor iedere medewerker van het salesteam meteen bereikbaar.

Stipte en correcte leveringen

Elke bestelling wordt met de grootste zorg samengesteld en bijzonder snel geleverd. De snelheid gaat bij ons niet ten koste van de zorgvuldigheid bij het samenstellen van de verzending.

Dankzij het dynamische en strategische beheer van onze grote stock combineren wij het ruime assortiment met korte levertermijnen.

Uitmuntende naservice

Onze service stopt niet na het leveren van de bestelling. Ook nadien blijft ons salesteam bereikbaar voor een vlotte naservice.

Wij denken niet in problemen, maar zorgen voor oplossingen. Onze klanten maximaal ontzorgen, daar gaan we voor.

Eenvoudig bestellen via een gepersonaliseerd webplatform

Ieder bedrijf, overheidsorganisatie of zorginstelling dat voor ons als kantoorleverancier kiest, krijgt toegang tot een gepersonaliseerd webplatform.

We configureren dit bestelplatform op maat van elke klant, zodat je uitsluitend de producten ziet die je wilt bestellen. Herhaalbestellingen vragen amper tijd of moeite.

Indien gewenst kan je werken met subbestellers die in ons webplatform de gewenste artikelen selecteren met de bijhorende hoeveelheden.

In een volgende stap wordt de bestelling – conform de goedkeuringsprocedures binnen je eigen bedrijf of organisatie - gevalideerd door de verantwoordelijke. Vervolgens gaan wij aan de slag voor een snelle en correcte levering.

Wij presenteren je graag persoonlijk (of via videovergadering) onze mogelijkheden.

Maak een afspraak

Via aanbesteding op zoek naar een leverancier? Bezorg ons zeker het bestek en de inventarislijst. Wij werken een overtuigend voorstel uit. 

Bezorg ons alle informatie