+32 (0)12/39 15 55
Luikersteenweg 158, 3700 Tongres
   Connexion

BEROEPSKLEDIJ - SCHOOL

U bent hier:

Personalisatie

Gepersonaliseerde beroepskleding voor studenten? Alle werknemers hetzelfde logo op de T-shirts?
Scholen, bedrijven of organisaties die een bepaald imago willen uitstralen of herkenbaarheid belangrijk vinden, kunnen bij ons terecht om de beroepskleding, accessoires of outdoor-artikelen te laten personaliseren. Zowel bedrukking als borduren is mogelijk, in elke gewenste kleur, en dit in een kwaliteit die intensief gebruik en vele wasbeurten overleeft.

Borduren

Borduren is een stijlvolle en bijzonder duurzame manier om textiel te personaliseren. Garen is kleur- en kookvast. Borduren wordt vooral gebruikt voor grotere logo’s of woorden op zwaarder materiaal. Lichtere materialen zoals T-shirts zijn moeilijk te borduren. Omdat borduren arbeidsintensief is, ligt de kostprijs iets hoger dan bij bedrukking. Die is uiteraard ook afhankelijk van de grootte en het aantal dat u nodig hebt.

Zeefdruk

Zeefdruk is een vrij eenvoudige en betaalbare manier om textiel te bedrukken met uw logo, slogan of tekening. Bijna alle textielkleuren zijn mogelijk. De duurzaamheid van de bedrukking is minder dan bij borduren.

Transfersystemen

Hoe werkt het? Uw opdruk wordt op een (transfer)papier aangebracht. Daarna wordt het te bedrukken artikel en de transfer in een pers op hoge temperatuur tegen elkaar aangedrukt, zodat de druk en de hitte ervoor zorgen dat de inkt op het transferpapier loslaat en zich hecht aan het product. Met dit proces zijn gedetailleerde opdrukken geen probleem. De opdruk heeft een redelijke duurzaamheid, vergelijkbaar met die van normale zeefdruk.

Notre engagement
 • Les commandes offertes avant 16h00 seront livrées dans les 24 heures.
 • Pour les commandes de plus de 50,00 €, aucun frais d'expédition ne sera facturé.
 • Vous pouvez toujours compter sur votre personne de contact habituel.
Contact
 • Adresse: Luikersteenweg 158,
  3700 Tongres, Belgique
 • Telephone: +32 (0)12 / 39 15 55
  Fax: +32 (0)12 / 39 16 83
 • E-mail: info@interoffice.be
 • lu - je: 8u30 - 12u00 | 13u00 - 17u30
  vendredi: 8u30 - 12u00 | 13u00 - 17u00
  sa - di: Fermé
Pouvons-nous aider?

Envoyez-nous un message, nous vous contacterons dès que possible.